E-commerce Park Helsingborg

Snart öppnar en e-handelsinkubator i Helsingborg

E-commerce Park i Helsingborg är en e-handelsinkubator som snart öppnar i kemiföretaget Kemiras gamla lokaler i utkanten av Helsingborg.

E-commerce Park i Helsingborg är uppbackade av tunga sponsorer som Klarna och Postnord och ska vara ett kluster av e-handlare och e-handelsleverantörer. Det är verkligen kul att några satsar så här stort på e-commerce här i Helsingborg.

15 e-handelsföretag blir antagna till E-commerce Park i Helsingborg under 2015 och nu är det öppet att ansöka. E-handelsparken ligger i Kemiras hamn i Helsingborg, samt i byggnaden som tidigare var deras huvudkontor.

E-Commerce Park of Sweden skriver på sin hemsida:

Anledningen till att vi valt Skåne är att ingen har tagit positionen tydligt i Sverige. Vi har möjligheten att göra det. Logistiskt läge – Korta ledtider inom Sverige samt alla nordiska länder, såväl som nordeuropa. Hög täthet av e-handlare i Skåne. En vilja hos staden att lyfta företag och uppmuntra entreprenörskap…

Läs mer på hemsidan för E-commerce Park of Sweden i Helsingborg.

Läs gärna mer om e-handel, sökmotoroptimering och onlineannonsering på min sida om internetmarknadsföring. Jag har jobbat med E-commerce sedan 2005 och med webbdesign sedan 1996.